BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)83g158kcal12.5g0.7g11.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.3g6.8kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Soijakastike 5.8g3.5kcal0.3g0.6g0g0g
Hunaja 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g362kcal26.4g11.6g23.4g0.2g
Valittu annoskoko102g181kcal13.2g5.8g11.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna51g90kcal6.6g2.9g5.9g0.1g
Arvot/100g100g177kcal13g5.7g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811