Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g28g102kcal3.7g19.8g0.6g1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 14g52kcal3.9g0g4g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot13g38kcal1.9g0.1g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen24g7.8kcal0.8g1.2g0g0g
Basilika, tuore 5.7g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g502kcal23.6g43g25.6g2.2g
Valittu annoskoko102g251kcal11.8g21.5g12.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g126kcal5.9g10.8g6.4g0.6g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648