Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit63g11kcal1g1.4g0.1g1.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g7.5g26kcal1.5g0g2.2g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g83kcal5g2.8g5.8g2.4g
Valittu annoskoko102g41kcal2.5g1.4g2.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna51g21kcal1.3g0.7g1.5g0.6g
Arvot/100g100g40kcal2.4g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190