Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g45g63kcal8.5g0g3.1g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka34g23kcal1.3g3.7g0.3g1g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g23g76kcal1.8g16g0.5g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g329kcal23.4g39.6g8.4g4.2g
Valittu annoskoko102g165kcal11.7g19.8g4.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna51g82kcal5.9g9.9g2.1g1.1g
Arvot/100g100g161kcal11.4g19.4g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988