Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 14g30kcal1.4g0.1g2.7g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g21g12kcal0.3g2.6g0g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 8.4g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g93kcal3.8g6.4g5.4g0.6g
Valittu annoskoko102g47kcal1.9g3.2g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna51g23kcal1g1.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g46kcal1.9g3.1g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845