Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g20g4.9kcal0.2g1g0g0.5g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 27g20kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl14g16kcal0.5g0.5g1.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g161kcal11g11g7.6g1.6g
Valittu annoskoko102g81kcal5.5g5.5g3.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g40kcal2.8g2.8g1.9g0.4g
Arvot/100g100g79kcal5.4g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759