Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 39g17kcal0.3g2.4g0g2.3g
Porkkanaraaste 200g39g11kcal0.2g2.1g0.1g1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g23g91kcal0g23g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.9g5.2kcal0.1g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g249kcal1.2g56g0.8g6.6g
Valittu annoskoko103g125kcal0.6g28g0.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna51g62kcal0.3g14g0.2g1.7g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669