Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 50g36kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g30g33kcal7.2g0g0.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml13g19kcal0.2g0.3g1.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g10g8.5kcal0.1g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g191kcal16.8g15.8g6g1g
Valittu annoskoko103g96kcal8.4g7.9g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna51g48kcal4.2g4g1.5g0.3g
Arvot/100g100g93kcal8.2g7.7g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046