Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 62g52kcal0.8g2.7g4g1.4g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.2g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g265kcal12.2g6.4g20.8g3g
Valittu annoskoko103g133kcal6.1g3.2g10.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna51g66kcal3.1g1.6g5.2g0.8g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064