Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl35g42kcal6.6g0.3g1.5g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g26g12kcal0.2g2.8g0g0g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g3.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g155kcal14.2g11.6g5.4g0.4g
Valittu annoskoko103g78kcal7.1g5.8g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna51g39kcal3.6g2.9g1.4g0.1g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902