Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka38g32kcal6.7g0g0.5g0g
Kevytmaito (Valio)31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly4.7g17kcal0.6g3.2g0.1g0.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)4.7g12kcal1.2g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g230kcal20g11.2g11.2g2g
Valittu annoskoko103g115kcal10g5.6g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna52g58kcal5g2.8g2.8g0.5g
Arvot/100g100g112kcal9.7g5.4g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956