Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 44g86kcal8.2g0g5.9g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g18g6.4kcal0.4g0.9g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)18g16kcal0.2g0.6g1.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%15g12kcal0.5g0.9g0.7g0g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g243kcal18.8g5.6g16g0.2g
Valittu annoskoko103g122kcal9.4g2.8g8g0.1g
Annoskoko puolitettuna51g61kcal4.7g1.4g4g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.2g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329