Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Pirkka luomu tomaattimurska55g16kcal0.8g3.6g0.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 33g44kcal2.8g5.8g0.7g1.6g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Viinietikka 3.3g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g172kcal7.6g23.4g5.2g3.4g
Valittu annoskoko103g86kcal3.8g11.7g2.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna51g43kcal1.9g5.9g1.3g0.9g
Arvot/100g100g84kcal3.7g11.4g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570