Kana-paprikapannu

Leikkaa broilerisuikaleet kuutioiksi ja sekoita kuutioiden joukkoon suola, kananmunan valkuainen ja vehnäjauho.

Huuhdo ja paloittele paprika.

Kuumenna öljy pannussa ja lisää broilerikuutiot.

Paista niitä koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat kauniin värisiä.

Nosta palat erilliseen kulhoon ja paista paprikoita pari minuuttia sekoittaen.

Pane sen jälkeen broileri takaisin pannuun.

Sekoita keskenään kastikeaineet: vesi, soija ja vehnäjauho.

Lisää kastike muiden aineiden joukkoon ja kiehauta ruoka.

Avot! Valmista tuli! Hyvää ja helppoa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Latvis89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, naturel (Rainbow), annos 100g42g40kcal8.4g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.9g2.1kcal0.5g0g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g2.1g7.4kcal0.3g1.5g0g0.1g
Paprika vihreä 11g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.4g4.9kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g154kcal19.6g8.2g4.2g1.4g
Valittu annoskoko103g77kcal9.8g4.1g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g39kcal4.9g2.1g1.1g0.4g
Arvot/100g100g75kcal9.5g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377928