Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 96g696kcal1.1g0.4g78g0g
Ruisjauho Pirkka144g439kcal14g87.8g2.9g21.6g
Vehnälese, Liperin mylly96g137kcal14.4g8.6g5.3g52.8g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima192g749kcal55.7g0g57.6g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g96g90kcal17g0.1g2.4g0g
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Purjosipuli 48g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Ranskankerma, Milbona96g279kcal2.2g2.9g28.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 96g317kcal1.9g2.9g33.6g0g
Kananmuna kuoreton 79g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g5692kcal235.2g212.6g434g152.6g
Valittu annoskoko1020g2846kcal117.6g106.3g217g76.3g
Annoskoko puolitettuna510g1423kcal58.8g53.2g108.5g38.2g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733