Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 61g236kcal23.6g28.4g1.4g6.3g
Kaali, valkokaali285g60kcal3.4g9.7g0.6g6g
Sipuli (käsittelemätön)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2041g673kcal57g91.8g4.6g30.6g
Valittu annoskoko1020g337kcal28.5g45.9g2.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna510g168kcal14.3g23g1.2g7.7g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437