Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g810g1166kcal178.1g0g48.6g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola90g144kcal7.2g3.6g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g90g307kcal12.6g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g3250kcal396.6g10.2g176.8g1g
Valittu annoskoko1022g1625kcal198.3g5.1g88.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna511g813kcal99.2g2.6g44.2g0.3g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955