Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 281g68kcal5.1g6.2g0.8g6.5g
Parsakaali brokkoli 281g99kcal13g5.5g0.8g7g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton225g243kcal50.8g0g4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 112g195kcal8.5g2.6g16.9g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl112g382kcal2.2g3g40.5g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2043g2146kcal159.2g34.6g145.8g27g
Valittu annoskoko1022g1073kcal79.6g17.3g72.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna511g536kcal39.8g8.7g36.5g6.8g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315