Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen88g633kcal0.9g0.9g70.4g0g
Punakaali 4692g1218kcal73.2g164.2g9.4g89.1g
Sipuli (käsittelemätön)587g159kcal7.6g28.2g1.2g10g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen3226g1129kcal6.5g264.5g3.2g48.4g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma587g1877kcal0.6g434g0g0g
Punaviini 704g496kcal2.2g1.4g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g88g31kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11086kcal182g1788.2g168.4g295g
Valittu annoskoko10000g5543kcal91g894.1g84.2g147.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2772kcal45.5g447.1g42.1g73.8g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289