KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore806g1571kcal150.7g0g108.8g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kanamuna, paistettu (pirkka)67g148kcal8.8g0.3g12.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro40g12kcal0.8g1.7g0.2g1.3g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 38g200kcal0.1g0.1g22.6g0g
Piparjuuri, annos 10g1.5g0.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Viinietikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2048g3918kcal323.4g13g289g6.4g
Valittu annoskoko1024g1959kcal161.7g6.5g144.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna512g980kcal80.9g3.3g72.3g1.6g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715