Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore250g25kcal1.5g4.2g0.2g1.7g
Tomaatti 313g71kcal1.7g10.8g0.9g4.4g
Paprika keltainen 213g64kcal2g10.8g0.4g4.3g
Fetajuusto Apetina 8 %125g188kcal20g0g10g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g125g331kcal35g0g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2050g1358kcal120.4g51.6g65.4g20.8g
Valittu annoskoko1025g679kcal60.2g25.8g32.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna513g340kcal30.1g12.9g16.4g5.2g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720