Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 329g79kcal5.9g7.2g1g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g153g43kcal0.9g9.1g0.3g3.8g
Basilika, kuivattu 1.3g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl88g149kcal15.8g1.2g8.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.8g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g12g105kcal0g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2051g767kcal46.4g37.2g44g24g
Valittu annoskoko1025g384kcal23.2g18.6g22g12g
Annoskoko puolitettuna513g192kcal11.6g9.3g11g6g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104