Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto175g594kcal35g0g50.7g0g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Parsakaali brokkoli 583g204kcal26.9g11.4g1.7g14.6g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)23g63kcal2.8g3g4.4g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g117g371kcal2.7g3.5g38.5g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2051g2560kcal139.6g50.8g191.2g33.6g
Valittu annoskoko1026g1280kcal69.8g25.4g95.6g16.8g
Annoskoko puolitettuna513g640kcal34.9g12.7g47.8g8.4g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036