Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g125g124kcal11g8.8g4.5g1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g350g595kcal70g0g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 550g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2051g1438kcal162g17.6g79g2g
Valittu annoskoko1026g719kcal81g8.8g39.5g1g
Annoskoko puolitettuna513g360kcal40.5g4.4g19.8g0.5g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505