Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g362g796kcal68.7g0g61.5g0g
Sika-nautajauheliha181g400kcal31.6g0g30.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 181g116kcal5.8g8.7g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 99g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g90g27kcal0.9g3.6g0.3g0g
Nokkonen (100g)45g16kcal2.7g0.6g0.3g1.9g
Korppujauho 23g83kcal2.4g16.9g0.2g1.2g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g45g137kcal8.1g21.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g3431kcal265.2g104g220g6.2g
Valittu annoskoko1026g1716kcal132.6g52g110g3.1g
Annoskoko puolitettuna513g858kcal66.3g26g55g1.6g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813