Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green112g365kcal27g55.1g1.1g13.5g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 17g13kcal0.8g2.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g112g180kcal9g5.6g13.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2057g1581kcal79.6g148.6g66.6g39.6g
Valittu annoskoko1028g790kcal39.8g74.3g33.3g19.8g
Annoskoko puolitettuna514g395kcal19.9g37.2g16.7g9.9g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764