Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 149g509kcal9g112.4g1g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)175g289kcal5.2g7g26.2g0g
Ruokasuola jodioitu 5.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g1596kcal28.4g238.8g54.4g6.8g
Valittu annoskoko1029g798kcal14.2g119.4g27.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna515g399kcal7.1g59.7g13.6g1.7g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469