Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1536g2191kcal192g4.6g157.4g0g
Sokeri 890g3613kcal0g889.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 908g3114kcal92.5g635.3g10.9g31.8g
Vispikerma Flora 20%1745g3839kcal52.4g87.3g349g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1745g977kcal148.3g87.3g3.5g0g
Mansikka 1396g650kcal7g117.3g2.8g26.5g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)1745g1047kcal8.7g226.9g8.7g36.6g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30984kcal1005.4g4122.2g1064.6g190.2g
Valittu annoskoko10000g15492kcal502.7g2061.1g532.3g95.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7746kcal251.4g1030.6g266.2g47.6g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653