Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g25g10kcal0.2g2.3g0g0.7g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g13g48kcal1.9g9.4g0.4g1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g137kcal4.2g28.8g0.8g3.4g
Valittu annoskoko103g68kcal2.1g14.4g0.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna52g34kcal1.1g7.2g0.2g0.9g
Arvot/100g100g66kcal2g14g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970