Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g56kcal6.3g0g3.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.8g4.3kcal0.3g0.8g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 8.4g1.4kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g154kcal15g6g7g2g
Valittu annoskoko103g77kcal7.5g3g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna52g39kcal3.8g1.5g1.8g0.5g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437