Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 36g40kcal7.6g0g1.1g0g
Lanttu 22g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 10g23kcal1.6g0.1g1.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)29g46kcal0.8g0.8g4.3g0g
Sinappi 0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g238kcal20.8g4.8g14.6g1g
Valittu annoskoko103g119kcal10.4g2.4g7.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g59kcal5.2g1.2g3.7g0.3g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085