Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 33g39kcal7.2g0g1.1g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2g14kcal0g0g1.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)20g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g3.1g12kcal0g2.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g166kcal15g7.2g8.4g0.2g
Valittu annoskoko103g83kcal7.5g3.6g4.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna52g42kcal3.8g1.8g2.1g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.5g4.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391