Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow9g32kcal1.1g6.5g0.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.2kcal0g0.9g0g0.2g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 13g6.2kcal0.1g1.2g0g0.2g
Vehnälese 1.2g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g133kcal2.8g28g0.6g1.8g
Valittu annoskoko103g66kcal1.4g14g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna52g33kcal0.7g7g0.2g0.5g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.6g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069