Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g32g46kcal1.7g9.2g0.2g0.4g
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g245kcal14.6g23g10.2g1g
Valittu annoskoko103g123kcal7.3g11.5g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g61kcal3.7g5.8g2.6g0.3g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040