Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Katkarapu 7.1g4.8kcal1g0g0.1g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g76kcal5g6.4g2.8g2.2g
Valittu annoskoko103g38kcal2.5g3.2g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g19kcal1.3g1.6g0.7g0.6g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834