Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g32g64kcal6.4g0g4.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)1g6.7kcal0g0g0.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g16g11kcal0.3g2.4g0g0g
Suolapähkinä 0.4g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow52g21kcal1.1g3.5g0.2g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g226kcal16g12g12.2g3.2g
Valittu annoskoko103g113kcal8g6g6.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna52g57kcal4g3g3.1g0.8g
Arvot/100g100g110kcal7.8g5.8g5.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722