Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keskiarvo 18g5kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)27g33kcal0.6g7.4g0.1g0.2g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )20g28kcal2.6g1.3g1.4g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)16g27kcal4.1g0.1g1.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g11g14kcal0.3g0.2g1.3g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka5.5g21kcal1.3g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g261kcal18.4g20.2g11.4g1.2g
Valittu annoskoko103g131kcal9.2g10.1g5.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g65kcal4.6g5.1g2.9g0.3g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887