Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g16g4.8kcal0.2g1.1g0g0.5g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.6g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g27kcal1.2g3.4g1.2g1.2g
Valittu annoskoko104g14kcal0.6g1.7g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g7kcal0.3g0.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g13kcal0.6g1.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816