Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl62g81kcal8.1g0.2g5.1g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g17g101kcal4g1.1g9.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl19g67kcal0.4g0.6g7.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g582kcal25.2g4.6g51.8g0g
Valittu annoskoko104g291kcal12.6g2.3g25.9g0g
Annoskoko puolitettuna52g146kcal6.3g1.2g13g0g
Arvot/100g100g281kcal12.2g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765