Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g56g40kcal9g0g0.2g0g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Ruokakerma Valio 5%28g17kcal0.3g0.8g1.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g135kcal19.4g2.6g4.6g0.8g
Valittu annoskoko103g67kcal9.7g1.3g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g34kcal4.9g0.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968