Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g5.3g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Ruokakerma Valio 4% K&P19g11kcal0.2g0.8g0.8g0.1g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g2.8g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g87kcal2.4g10.6g3.4g2g
Valittu annoskoko104g43kcal1.2g5.3g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna52g22kcal0.6g2.7g0.9g0.5g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.1g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810