Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 28g10kcal0.3g1.5g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g125kcal11.6g4.4g6.2g1.8g
Valittu annoskoko104g63kcal5.8g2.2g3.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna52g31kcal2.9g1.1g1.6g0.5g
Arvot/100g100g60kcal5.6g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303