Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl38g135kcal0.7g1g14.2g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 38g15kcal1.2g1g0.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.2g1.2kcal0.1g0.1g0g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g427kcal9.6g7g39.8g4.6g
Valittu annoskoko104g214kcal4.8g3.5g19.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna52g107kcal2.4g1.8g10g1.2g
Arvot/100g100g207kcal4.6g3.4g19.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327