Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g32g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.8g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g44kcal0.8g5.4g1.8g2g
Valittu annoskoko103g22kcal0.4g2.7g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna52g11kcal0.2g1.4g0.5g0.5g
Arvot/100g100g21kcal0.4g2.6g0.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265