Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g31g25kcal0.5g2.1g1.6g0g
Munakoiso 25g5.6kcal0.1g0.8g0g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Broccoli 200 g13g2.6kcal0.4g0.2g0.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.7g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g98kcal2.8g7.8g5.6g1.6g
Valittu annoskoko103g49kcal1.4g3.9g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna52g24kcal0.7g2g1.4g0.4g
Arvot/100g100g47kcal1.4g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378