Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7.1g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 3g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa8.9g1.5kcal0g0.2g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 11g18kcal2.1g0.1g1g0g
Maissi jyvät 2.1g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaattimurska 11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour5.4g16kcal0.2g0.2g1.6g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g124kcal5.8g9.6g6.6g1.8g
Valittu annoskoko104g62kcal2.9g4.8g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna52g31kcal1.5g2.4g1.7g0.5g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.6g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915