Kananpojan jauhelihapihvit

400g Kananpojan paistijauhelihaa
1 dl ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
2 dl vettä
40 g punaista paprikaa
2 ml valkopippuria
2 ml suolaa
1 ml cajun maustetta
2 rkl juoksevaa beceliä

laita korppujauhot turpoamaan veteen 15 min.
pilko sillä välin paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi, tarkista maku ja mausta halutessasi enemmän.

Paista pannulla kauniin ruskeaksi molemmin puolin :D
Tarjoa salaatin kera !

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia50g70kcal8.5g0g4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras13g33kcal1.1g6.4g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 3.5g25kcal0g0g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana207g283kcal21g13.4g15.6g3.6g
Valittu annoskoko104g141kcal10.5g6.7g7.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna52g71kcal5.3g3.4g3.9g0.9g
Arvot/100g100g136kcal10.1g6.5g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366376