Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Rasvaton maito viro (Alma)12g3.8kcal0.4g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g0.9g
Ohrajauho 12g38kcal0.9g7.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g364kcal12.6g66.6g3.6g4.4g
Valittu annoskoko104g182kcal6.3g33.3g1.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna52g91kcal3.2g16.7g0.9g1.1g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.1g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369