Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium19g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)38g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 9g29kcal0.3g0.4g2.8g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 19g64kcal5g0g4.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g270kcal19g6.4g18.2g0g
Valittu annoskoko104g135kcal9.5g3.2g9.1g0g
Annoskoko puolitettuna52g68kcal4.8g1.6g4.6g0g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040