Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Herkkusieni 8.2g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Katkarapu 11g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 5.5g16kcal1g0.1g1.4g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty33g46kcal1.7g9.2g0.2g1.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g170kcal9.8g23.4g3.6g4.2g
Valittu annoskoko104g85kcal4.9g11.7g1.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna52g43kcal2.5g5.9g0.9g1.1g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.3g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753